Zoekinstructies gezinnen

 
Vlag van Limburg

Met dit zoekscherm is het mogelijk om naar een huwelijk te zoeken, zowel kerkelijk als burgerlijk. U krijgt een lijst te zien van huwelijken, die aan u zoekcriteria voldoen.

Vul maar eens bij standaardnaam vader Dirks in, en bij standaardnaam Moeder Kamp ( standaardnaam voor op den Camp ) in. En klik op zoek. Nu ziet u een lijst met potentiele kandidaat huwelijken.


Klik dan bij het gewenste huwelijk op kinderen. Aan de hand van de standaardnamen wordt een gezin bij elkaar gezocht. Klik op het mandje achter kerkelijk huwelijk Stein.

U kunt het aangeboden gezin naar een gedcomfile exporteren. Verder kunt u de afzonderlijke doopakte bekijken door op het plusje te klikken. N.B. Let ook eens op de verschillende schrijwijzes van de naam Dirks.
En belangrijk om te weten. Dit gezin is dus door de computer samengesteld en niet door een persoon. Dus alleen gebruikmakend van de aktes, die in het GenDaWin systeem als zodanig, zonder interpretaties, ingevoerd zijn. Dus niks geloven. Altijd zelf controleren.